Despre noi

C&C PROCARPET

va ofera servicii profesionale de curatat covoare avand o echipa calificata in domeniu articolelor textile de peste 15 ani de activitate.

COMENZI TELEFONICE

Comenzile se pot lansa atat telefonic, de Luni-Sambata intre orele 08:00 – 20:00, cat si prin formularul de comanda electronica anexat in pagina noastra de web. Dispeceratul de comenzi se poate accesa la telefon: 0736. 455. 242 sau folosind formularul din pagina de Contact

Singurii pe piata

C&C PROCARPET este pregatita sa ofere clientilor sai calitatea serviciilor de spalare si intretinere covoare, fiind singura spalatorie de covoare din Bucuresti ce beneficiaza de o tehnologie avand o capacitate de procesare (spalare-uscare-livrare) de peste 300 mp zilnic, fapt ce ne claseaza peste toti furnizorii de servicii mai mult sau mai putin similare, atat in privinta calitatii serviciului de spalare cat si in privinta serviciului de livrare, toate comenzile fiind onorate in maxim 48 de ore de la preluare.

200
mp zilnic
clienti/lunar
200
ore maxim

LIVRARE PROGRAMATA

Asiguram atat ridicarea covoarelor, date spre spalare, de la adresa clientului, cat si returnarea acestora spalate si uscate, la adresa indicata, conform programarilor stabilite cu clientii, in functie de programul acestora. Pentru operatiunile de Ridicare/Livrare se va stabili un interval de maxim 2 ore, la momentul zilei oportun pentru client.
Procesare comanda MAX 48H